Modulair bouwen heeft de toekomst

Service & contact

DOMODO is een initiatief van Koers Groep. Wij komen altijd graag in contact met geïnteresseerde om samen de koers voor komende jaren te bepalen.

Bel direct   

+31880990202
Bezoekadres

Bijdorp-Oost 56,
2992 LA Barendrecht

Google maps

Ik wil een reparatie of onderhoud melden

E-mail servicedesk
support@domodo.nl

Bel servicedesk
+31880990202

Veelgestelde vragen

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij de producent grote delen van een woning in de fabriek vervaardigt. Het gaat om kant-en-klare modules die de fabrikant op de bouwplaats aan- en op elkaar zet en voorziet van leidingwerk en elektra.

Daarmee gaat de modulaire bouw, die voldoet aan strikte normen, een stap verder dan de prefab bouw waarbij enkel losse elementen zoals betonvloeren of gevelplaten in de fabriek worden geproduceerd.

Samenwerken is cruciaal om de omslag naar circulair bouwen te maken. Meer dan ooit is er behoefte aan verbondenheid en het leveren van toegevoegde waarde.

Het begrip ‘duurzaam’ als toegevoegde waarde is bijvoorbeeld hedendaags al veel breder. Het is niet alleen de energierekening die betaalbaarder moet, maar het is eveneens belangrijk dat bij de bouw het productieproces in de fabriek zo efficiënt mogelijk verloopt en dat je het aantal transportbewegingen minimaliseert om zodoende de uitstoot van CO2 te verminderen. Daarbij draait het om vragen als: hoe toekomstbestendig zijn gebouwen, hoe gezond zijn ze, voelen we ons er prettig in? Dat is allemaal duurzaamheid waar we ons met de huidige partners mee bezig houden.

Als specialist op het gebied van tijdelijke en permanente huisvesting bent u bij DOMODO aan het juiste adres. We denken graag mee en geven u graag een antwoord op uw huisvestingvraagstuk. Naast de ‘standaard’ voordelen van modulair bouwen zoals flexibiliteit, snelheid, duurzaamheid en efficiëntie kijken wij naar de kern van het wonen, namelijk het woongenot.

Het is de gebruiker die centraal staat, en niet zo zeer de bouwmethode van het gebouw. Wat ons onderscheidt, is dat we de eindgebruiker als startpunt en maatstaf nemen. Het zijn de eindgebruikers waar het om draait. Het resultaat is een huisvestingsconcept dat past bij de wensen en behoeften van zowel de opdrachtgever als eindgebruiker. Deze wensen en behoeften koppelen we met bewezen installatie technieken, die naast conform moeten zorgen voor lagere kosten.