Modulair bouwen heeft de toekomst

Ontwikkeling

DOMODO maakt ideeën graag concreet. Ook op het gebied van innovatieve bouw en woningconcepten. Onder de naam DOMODO bieden we tal van modulaire oplossingen. Van casco tot plug en play/turn-key opgeleverd. Eventueel met inbegrip van het compleet faciliteren van nutsvoorzieningen en passende oplossingen voor de financiering.

Want niet alleen in de reguliere woningbouw is er grote behoefte aan snelle en efficiënte oplossingen. Ook de leisure en hospitality industrie vraagt om modulaire oplossingen.

Met DOMODO bieden we een breed scala modulaire oplossingen, waarmee we tegemoet komen aan de vraag van gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, en andere commerciële partijen. Dit doen we in verschillende ontwikkelprocessen. Met onze werkwijze maken we jullie huisvestingvraagstuk(ken) in alle fases tastbaar.

Modulair bouwen volgens DOMODO

Conceptontwikkeling

DOMODO creëert op basis van modulaire concepten nieuwe werk- en leefomgevingen op onverwachte plekken, waar mensen graag willen wonen, werken en zijn. Dit begint bij een briljant idee, een heldere visie en een ijzersterk concept. Wij houden ervan om eigentijdse plekken te maken op niet eigentijdse locaties. Dit doen we vanaf scratch met vaste partners die een jarenlange ervaring hebben op het gebied van concepting, strategie en branding van gebouwen. Het doel is ‘samen, vanuit een sterk verhaal, plekken beter maken’.

Als specialisten helpen we met kennis en creativiteit een uniek merk of concept neer te zetten en dit te vertalen naar architectuur en communicatie. We inspireren, faciliteren, ontwerpen en begeleiden bij de realisatie én bewaking van een stevig verhaal met een speciaal effect. Wij maken het verschil. Ook met de ontwikkeling van vernieuwend vastgoed.

Als specialisten helpen we met kennis en creativiteit een uniek merk of concept neer te zetten en dit te vertalen naar architectuur en communicatie.

Productontwikkeling

Wij geloven in de makers revolutie door te kiezen voor slimme oplossingen op het gebied van het bouwproces. Een proces dat volgens ons dringend aan vernieuwing is. Want het op de eindlocatie “produceren” van een compleet gebouw of een aantal woningen is niet meer van deze tijd. We gaan steeds meer de automotive industrie volgen. En op basis van slimme technologie en innovatie gebouwen modulair produceren. Wij richten ons daarbij op doordachte modulaire en circulaire producten en kiezen ervoor om de productie in eigen hand te houden. Zodat we zelf de juiste weg kunnen bepalen en hierin onafhankelijk zijn.

Projectontwikkeling

Wij geloven in verschillende concepten. Ook in projectontwikkeling. Om het even of het gaat om ontwikkeling, herontwikkeling of transformatie. Gebruikersgenot en het tegengaan van klimaatverandering staan hierbij centraal. Wij zien hierin een uitdagende toekomst. Want steden kunnen wat ons betreft nog veel winnen aan kracht en kwaliteit. Er zijn volop plekken die een mooie bijdrage kunnen leveren aan de stad en haar omgeving.

Wij houden ervan kansen te creëren en te realiseren. Voor elk project formeren wij een energiek ontwikkelteam, versterkt met experts uit ons brede netwerk. Zo blijven wij flexibel, slagvaardig en concurrerend en kunnen wij op voorsprong blijven. Naast het ontwikkelen, produceren en het opereren in bouwteamverband, kunnen wij projecten ook benaderen als een eigen, participerende ontwikkeling.

DOMODO houdt zich, behalve met ontwikkeling, herontwikkeling of transformatie, ook bezig met ontwikkeling van inbreidingslocaties en herstructurering van binnenstedelijke gebieden. Ons doel is het verhogen van de woon-, leef- en verblijfskwaliteit door goede stedenbouwkundige inpassing, eigentijdse architectuur, vertaling van woonwensen van de consument en duurzaam bouwen.