Modulair bouwen heeft de toekomst

GUWA Containers door als onderdeel van KOERS

Nieuws - 16 december 2020

Recentelijk, ondertekenden Harold Koers, directeur-eigenaar van KOERS en Arjan van de Watering, oprichter/eigenaar van Guwa Container Homes, de overeenkomst waarmee Guwa Container Homes officieel onderdeel is geworden van KOERS. Met deze overname breidt KOERS haar activiteiten uit op het gebied van modulair bouwen en onderstreept ze haar dit jaar ingezette makersrevolutie. Harold Koers: “Een nieuwe generatie makers die het verschil wil maken en die met respect voor elkaar en het milieu wil zorgen voor betere gebouwen.”

Platform modulair huisvestingsconcept
De overname van Guwa Homes sluit naadloos aan op de KOERS strategie om, samen met haar partners, met innovatieve oplossingen te komen tot betere gebouwen. Een strategie die al eerder werd ingezet met de oprichting van DOMODO, een eigen modulair huisvestingsconcept.

“DOMODO is een platform voor modulaire bouwactiviteiten, zoals containerbouw, staalframebouw en CLT. Niet alleen van onszelf, maar ook van andere aannemers die zich bij DOMODO kunnen aansluiten."

Harold Koers CEO KOERS

Wij geloven in co-creatie. Samen sta je sterker en kun je een steviger statement maken richting de huisvestingsmarkt. Daarmee richten we ons in de eerste plaats op commerciële partijen zoals woningcorporaties, beleggers, ontwikkelaars en zorginstellingen.”

Arjan van de Watering, die bij DOMODO verantwoordelijk wordt voor innovatieve woon- en bouwconcepten, legt uit wat de plannen zijn met DOMODO: “”Wij zijn er mee bezig om vanuit product-, project- en conceptontwikkeling voor elke locatie een huisvestingsoplossing op maat te bieden: creatief, snel en kwalitatief.

Lees Volledige persbericht op koers.com op de site van KOERS.